Mnogo ste sretni ukoliko pripadate nekom od ova tri znaka.

Lav
Ovo će biti sjajan period za sve Lavove koji u u vezi ili braku. Osjećate se dobro, što će doprinjeti još veću i bolju atmosferu u kući. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru mjesecu vam ništa neće djelovati kao nemoguće.

Ovo je idealno vrijeme ukoliko želite da radite zajedničke poslove ili stvari. U ovom mjesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nekih nesuglasica. Lavovi će imati priliku da više izlaze i više vremena provedu sa prijateljima i porodicom, a to će im baš da odgovara. Biće opušteni i zadovoljni.

Slobodni Lavovi uživaju u udvaranju i u flertu, ali i dalje nisu spremni da uđu u ozbiljnu vezu.

Vaga
Vage će u mjesecu februaru imati puno romantičnih i harmoničnih trenutaka sa partnerom. Svađe, pronlemi i razmirice iz prošlosti su iza vas, i sada ne možete da se opustite i uživate u lijepim i spokojnim trenucima sa voljenom osobom.

Veliki broj Vaga će u ovom mjescu imati više vremena za druženje sa prijateljima i porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena i za sebe i da razmislite šta sve možete da učinite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam i novi hobi ili nova zanimacija. Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu sa kojom imaju puno zajedničkih tema, lako mogu da se jave simpatije između vas.

Treći znak možete pogledati i pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno