Svaka žena na ovom svijetu sanja o svojim zarukama pa onda i o vjenčanju.

Ali, potraga prije toga svega zna biti mukotrpna, jer ne upoznajete svaki dan “onog pravog”, a ni muškarci “onu pravu”. Mi vam donosimo listu od tri najbolje supruge, ako je vjerovati horoskopu.

Lista je veoma zanimljiva, recimo Riba koje često proglašavaju najnježnijim i najes ksi ženama, ali očigledno se za brak traže i druge kvalitete.

1. Rak: topli porodični tip
Za žene koje su rođene u znaku Raka porodica je uvijek na prvom mjestu, vlastite potrebe uvijek stavlja iza svega ostalog. Vjerna je i prava je domaćica u duši, a kada se uda što veoma želi, odmah porodicu želi proširiti sa dječicom i za sve njih saviti udobno i sigurno gnjezdo. Osim toga, žene koje su rođene u znaku Raka najrjeđe prevare svog partnera.

2. Djevica: menadžerka koja ima sve pod kontrolom
Djevice je, zbog perfekcionizma kojem naginju, teško će se ukrotiti u početku. Ali, kad se jednom slome, potpuno se predaju svom partneru. Važni su im poštenje i jednakost, ukoliko je takva veza, sretne su, a to onda osjeti i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom, vlastiti raspored vremena, partnerov kao i uopšteno cijele porodice. Kod njih sve savršeno funkcionište, svi su sretni i zadovoljni.

3. Lav: lojalna partnerica koja se uvijek bori za svog partnera
Žena rođena u znaku Lava je pravi borac i to sve pokazuje i u vezi. Trudi se da održi vatru ali i nježnost. Svog će patnera uvijek braniti protiv bilo koga. Pored toga, Lavice su porodični tip žene koja najradije ima mnogo djece oko sebe.

Preporučeno