Ovaj savjet je prvenstveno namjenjen ženam jer ona mnogo više pažnje posvećuju svom izgledu nego što to rade muškarci, mada sa druge strane ga mogu koristititi i pripadnici jačeg spola. Veliki dio ljudi kada dođe u osređene godine svog života počnu da dobijaju bore koje se pokušavaju umanjiti raznim tretmanima i kremama, međutim kada se ona nalaze na vratu i dekolteu, onda to može da bude malo veći problem nego kada se radi samo o licu. Ove bore se pojavljuju kod svih osoba.

Ruku na srce nekome su one vidljivije u mlađem a nekome u starijem dobu a to u velikom djelu zavisi od same genetike, ali i pažnje tokom života koju ste poklanjali svojoj koži. Ono što je najbitnije ukoliko želite da imate zategnuto i zdravo tijelo jeste da se pravilno i zdravo hranite. Iz svoje prehrane morate izbaciti svu onu nezdravu hranu koju danas nazivamo “Brzom hranom”, zatim slatkiše i kolače te uvesti velike količine voća i povrća. Osim toga, važno je da se počnete baviti nekom fizičkom aktivnošću, bilo da se radi o teretani, jogi ili nekim kućnim vježbama.

Danas vam donosimo sjajan recept na prirodnoj bazi, koji je izuzetno jeftin i koji se može napraviti za par minuta. Sve što vam je potrebno jesu jedno žumance, jedan krastavac i jedna velika kašika kokosovog ulja. Krastavac je potrebno oguliti i isjeckati na sitne komade i saviti ga u blender u koji ćete naknadno dodati i žumance i kašiku kokosovog ulja. Dobijenu smjesu nanesite na dekolte i vrat i ostavite da djeluje 15 minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

Preporučeno