U našem današnjem članku vam donosimo jednu krajnje zanimljivu situaciju koja se odvila u Austriji, u gradu Elizabeti – Vorstadt gdje su dvojica muškaraca, inače građani Bosne i Hercegovine i Srbije uspjeli da naprave sukob zbog glasne muzike koju je 35-godišnji Srbin puštao u svom stanu. Naime, ova dvojica komšija su nakon verbalnog sukoba započeli i tuču, pa je na kraju morala i policija da se uključi u ovaj cijeli postupak.

Srbin je inače u napadu zadobio tjelesne ozljede, a pokušao je da napadaču uzvrati istom mjerom, pa ga je udario crijevom od usisivača. Uspio je da ozlijedi svog komšiju, koji je također nakon toga zadobio tjelesne ozljede.

Obojica su uhićeni, te dok je srpski državaljanin zadržan iz razloga što se ponašao jako agresivno prema policiji, uhapšen je i državljanin Bosne i Hercegovine, za kojeg se na kraju ispostavilo da je čak sve vrijeme bio ilegalno u Austriji, pa su ga odmah protjerali nazad. Kako god,rado bismo čuli vaše mišljenje o ovoj cijeloj situaciji, pa ne zaboravite da i ovaj put baš vi nam ostavite komentar ispod našeg današnjeg članka.

Da li ste otvoreni za neku diskusiju? Kako god, hvala vam što pratite nas i naše objave iz dana u dan.

Preporučeno
Loading..