Mnoge od zvijezda sa muzičke ili filmske scene imaju svoje neke nazovimo ih neobične navike, stilove, preferencije, ali zato ih i volimo posmatrati. Mnogi od njih imaju čudne imidže i zato i najčešće postanu popularni jer se upravo time izdvajaju od ostalih. Tako je i danas naša tema upravo jedna ekstravagantna ličnost Božo Vrećo, pjevač izuzetno dobrog glasa, ali kada je u pitanju njegov izgled i pojava u javnosti, upitnog imidža.

Ono sa čime se svi slažu jeste da Božo svoj imidž stvara na jedan jedinstveni način, tj. pokušavajući istovremeno istaći i svoju mušku ali također žensku stranu. I on je sam odlučio da izađe na povorku ponosa održanu u Sarajevu, koja je bila centar dešavanja i glavna stranica medija danima. Iako upitnog outfita, Božo ima izuzetan talenat na kojem su svi njegovi obožavaoci zahvalni, i on svojom muzikom zaista zna uljepšati dan mnogima.

Iako Božo je danas skrojio sam svoj imidž, on nije uvijke bio takav. On je zapravo bio mnogo drugačiji od slike koju imate Bože danas. Vrlo vjerovatno ga ne biste ni prepoznali u ovome izdanju da vam neko ne da sliku pored slike, da primjetite iste linije lica. Kao što možete vidjeti on nije uvijek nosio haljine i štikle, što je dovelo do toga da ga veoma često porede sa pobjednicom eurovizije, Končitom iz Austrije.

Svoj današnji izgled on je gradio godinama, a sada vam donosimo slike kako je on to izgledao na početku svoje karijere i želimo čuti upravo vaše mišljenje o tome da li je dobro što ga je promjenio, ili je trebao zadržati svoj stari imidž.

Preporučeno
Loading..