Popularni voditelj Ognjen Amidžić je sada u sretnom braku sa zgodnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Kako je već odavno poznato, Ognjen vodi emisiju pod nazivom Amidži šou u kojoj su mu gosti razni pjevači i estradne ličnosti, a nedavno je kao bomba odjeknula vijest da je zaražen korona virusom, ali na sve sreću uspio se izvući samo sa lakšim simptomima.

Ali, malo ko zna da je on prije toga već bio oženjen nekadašnjom kolegicom i voditeljicom iz informativne redakcije jedne televizije, Milicom Marković. Ognjen i Milica su se 18. juna 2006. godine zakleli na vječnu ljubav u manastiru Kaona između Šapca i Valjeva, a građanski brak su zaključili u jednom od popularnih restorana, gdje se sjatilo doslovno pola estrade.

Milica i Ognjen su se i upoznali upravo na televiziji gdje je ona radila kao novinar u sektoru informativne redakcije. Poslije par godina koje je provela na ovoj televiziji, Milica prelazi u PR sektor 2008. godine i od tada se rijetko pojavljuje u mediji, skoro pa je nikako nismo imali priliku vidjeti, a vjerujemo da je to razlog upravo takva vrsta posla.

Milica i Ognjen su se poslije četiri godine braka razveli, a sada Milica radi kao PR.

Da li je i ona danas u braku, nismo dobili takvu informaciju, ali ono što je sigurno jeste da je jako uspješna u svom poslu.

S druge strane, Ognjen se oženio drugi put i danas je u braku sa prelijepom manekenkom Danijelom Dimitrovskom koja svojim atraktivnim izgledom privlači ogromnu pažnju gdje god da se pojavi.

Preporučeno