Jedna od ubjedljivo najpopularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju i Lepa Brena za koju će se svi složiti da je uvijek vrijedila i za jednu od najatraktivnijih, ali i za jednu od najtalentovanijih pjevačica u našem regionu. U decenijama koje je provela na sceni, uspjela je da napravi karijeru o kojoj većina njenih kolegica može samo da sanja.

Ipak, ono što je specifično kada je Brena u pitanju, jeste što ona uvijek privlači veliku pažnju i svojim izgledom, te bez obzira na to što je proslavila i svoj 58. rođendan, i dalje privlači pažnju gdje god da se pojavi. Tako se nedavno na jednom svom nastupu pojavila sa dekolteom koji je itekako puno toga otkrivao, a svi su prokomentarisali da je očigledno da je Brena svjesna da zaista nikad bolje nije izgledala.

Koncert se inače održavao u subotu navečer u Banja Luci, a ni ovaj put ona nije iznevjerila svoje vjerne fanove koji su došli da je podrže, ali i da uživaju u njenim pjesmama i hitovima. Napravila je pravi spektakl, te je atmosfera sve vrijeme bila na nivou, ali ipak, kada je Brena u pitanju, niko ništa manje nije ni očekivao od nje.

U nekoliko navrata je govorila o tome da još ne planira da se povlači, te da je život provela radeći ono što voli, pa ne vidi razloga zašto bi pobjegla od toga. Ponekad joj je naporno da previše putuje, ali ipak, ona može da bira kada želi da nastupa, a kada ne.

Preporučeno
Loading..