Lepa Brena je jedna od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica u našem regionu, pa je samim ona ujedno i jedna od najbogatijih žena u našem regionu. Svake godine ona i njen suprug Boba Živojinović veći dio ljeta provedu na svom luksuznom brodu na crnogorskom primorju, a ništa drugačije nije bilo ni ove godine. Ipak, kako su inače odsjedali u raznim hotelima,  odlučili su da je vrijeme da za sebe nabave neku nekretninu u Budvi.

Naime, kako su Budvani nazvali ovu njihovu luksuznu nekretninu, novi biser od pjene na moru se inače nalazi u samom centru ovog grada, a Brena i Boba će u budućem periodu da imaju fenomenalan pogled i na more, ali i na Stari grad, u čijoj ljepoti će zaista da uživaju svaki put. Već prošle godine im je baš ova nekretnina privukla pažnju, pa su nakon izgradnje odmah uložili novac da kupe stan u ovom području.

Ono što nas nije iznenadilo jeste da je upravo kvadrat ove nekretnine koštao oko četiri hiljade eura, te da je time ovo jedna od najskupljih lokacija koje postoje na Crnogorskom primorju. Ipak, za par kao što su Brena i Boba, to nije predstavljalo nikakav problem, pa tako nisu štedili ni ovaj put.

Ovih dana su bili kod svojih prijatelja koji imaju privatnu plažu i ogromnu vilu u Bokokotorskom zalivu, pa su tako Brena i Boba svratili svojim brodom do njih, a svi su se odlično zabavljali dok su mediji uhvatili i Brenu i vidjeli kako to pjevačica izgleda u kupaćem kostimu u 58. godini.

Preporučeno
Loading..