Lepa Brena je jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, pa nije nikakvo čudo što je i njena porodica uvijek bila pod budnim okom medija i javnosti.

Ovih dana se uveliko piše o njenom sinu, Stefanu Živojinoviću i popularnoj pjevačici Milici Pavlović, a za ovaj par se odavno spekuliše da su zajedno, iako dosad to nijedno do njih nije potvrdilo. Ipak, tek sada su ih mediji uhvatili zajedno, a dok je Milica izgledala nevjerovatno sređeno, Stefan je pratio u koraku, te su oboje pokušali da se provuku neprimjećeni. Ipak, nisu uspjeli u svojoj namjeri, kako su svi odmah prepoznali par čim su izašli iz automobila.

Sve vrijeme se Stefan prema Milici ponašao kao pravi džentlmen, te iako je bilo očigledno da oboje uživaju u vremenu koje su imali samo za sebe, ni u jednom trenutku nisu bili pretjerano bliski jedno sa drugim niti su razmjenjivali nježnosti, barem ne dok su oko njih bili drugi.

U lokalu su se zadržali nekih dva sata, a ponovo su zajedno napustili lokal, te ju je Živojinović dopratio do svog automobila, a svi su bili oduševljeni time što joj je i vrata otvorio. Zajedno su potom otišli u nepoznatom pravcu, a svi se sada pitaju da li je ovo dokaz da u kuću Lepe Brene uskoro stiže još jedna estradna pjevačica, za koju svi znaju da je davno osvojila srce Stefana Živojinovića, a očigledno je da ni ona nikad nije bila nešto pretjerano ravnodušna prema njima. Djeluju kao lijep par, da li se vi slažete s nama?