Viktor Živojinović je mlađi sin Lepe Brene i on je na svom instagramu objavio da uživa na jednom prelijepom odmaralištu koje se nalazi na Tajlandu. Inače njegova porodica je prije Božća otputovala tamo. Malđahni Živojinović je objavio fotografije egzotičnog odmarališta a običan narod je mogao samo da pjeni za prizorom koji je mogao da vidi.Fanovi ovog mladića su odmah zamijetili da je Viktor smršao. Navodno je mladić izgubio dvadesetak kilograma i sada se već pretvara u pravog igrača.

O ODMARALIŠTIMA:

Hotel je ustanova koja pruža plaćeni smještaj na kratkoročnoj osnovi. Dostupni sadržaji mogu se razlikovati od madraca skromnog kvaliteta u maloj sobi do velikih apartmana s većim, kvalitetnijim krevetima, komodom, frižiderom i ostalim kuhinjskim sadržajima, tapeciranim stolicama, televizorom ravnog ekrana i privatnim kupaonicama.

Mali, jeftiniji hoteli mogu ponuditi samo najosnovnije usluge i sadržaje za goste. Veći, povoljniji hoteli mogu pružiti dodatne sadržaje za goste kao što su bazen, poslovni centar, konferencijski centar, tenisko ili košarkaško igralište, teretana, restorani, dnevni spa, i usluge društvenih funkcija. Hotelske sobe su obično numerisane (ili nazvane u nekim manjim hotelima i hotelima) kako bi gosti mogli prepoznati svoju sobu. Neki butik, high-end hoteli imaju prilagođene sobe. Neki hoteli nude obroke kao dio aranžmana za sobu i pansion. U Velikoj Britaniji, hotel je po zakonu obavezan da služi hranu i piće svim gostima u određenim terminima, dok u Japanu hoteli u kapsuli pružaju malu sobu pogodnu za spavanje i zajedničku kupaonicu.

Preteča modernog hotela bila je gostionica srednjevekovne Evrope. Za period od oko 200 godina od sredine 17. veka, gostionice su služile kao mesto za smeštaj turista. Kafane su počele da snabdevaju bogate klijente sredinom 18. veka. Jedan od prvih hotela u modernom smislu otvoren je u Exeteru 1768. godine. Hoteli su se širili širom zapadne Evrope i Sjeverne Amerike početkom 19. stoljeća, a luksuzni hoteli počeli su se pojavljivati ​​u kasnijem dijelu 19. stoljeća.

Preporučeno
Loading..