Često sam se budila po noći jer inače imam lagan san pa me je lagano probuditi. Kada god bi se probudila shvatila bi da moj suprug nije tu u krevetu. Svaki put kada bih se probudila i shvatila da ga nema, pomišljala sam da je otišao u WC ili u kuhinju da se napije vode, ali bi se brzo uspavala i zaspala tako da ne bi dočekala trenutak kada se on vrati u krevet. Međutim jedne noći sam osjetila da je ustao i čekala sam da vidim za koliko će se vratiti.

Malo po malo, ja pogledam na sat, kad ono nakon pola sata se vraća u krevet. Meni je to bilo malo sumnjivo, pa sam tako odlučila da iduće noći vidim gje on to ide i šta radi. Sačekala sam da se probudi i da ustane, pa sam i ja za njim onda krenula. Vidjela sam da se zaključao u WC. Tu sam sačekala nekih 5 minuta ali nije izlazio. Zatim sam počela da kucam na vrata ali niko se nije odazivao.

Tada sam uzela rezervni ključ i otvorila vrata, kad tamo otvoren prozor. Primaknem se prozoru i vidim njega preko puta kod komšinice ulazi kroz njen prozor. Naljutila sam se na njega strašno, jer nije imao odjeću na sebi. Tada sam zatvorila prozor od WC – a i zaključala ulazna vrata. Nisam mu dala da uđe u kuću, jer nije zaslužio. Mislim da ću uskoro i da zatražim razvod braka jer ne znam koliko dugo se njih dvoje viđaju.

Preporučeno