Rada Manolović je u poslednjih 10 dana najspominjanija pevačica na Balkanskim prostorima. Nije zbog muzike i nekih novih pesama, nego je u pitanju to da je prekinula dugogodišnju vezu sa svojim verenikom Haris Berkovićem, popularnim bosanskim pevačem. Bilo je evidentno da se muče u poslednje vreme,a mediji su konstantno mogli da čitaju o njihovim svađama. 

Jednostavno nisu bili jednoi za drugo, a u poslednja dva meseca su imali konstantne nastupe, tako da se faktički nisu nikako ni viđali, iako su živeli zajedno u poslednjih godinu dana. Znalo se da Haris jednostavno ne želi napustiti rodni Gradačac, i da će se jako teško preseliti u Srbiji, dok Radi to pogotovo nije padalo na pamet da se doseli u Bosnu i Hercegovinu. Također i Harisovi roditelji su u par navrata govorili kako Rada ipak nije toliko dobar izbor za njihovog sina. Na sve to, njegova ljubav porema kocki je Radi prešla preko glave. 

U par slučajeva je morala d plaća zelenašima Harisove velike dugove kojie je pravio u kasinima širom Balkana. Od pre par dana su i definitibvno prekinuli, a kako je Rada rekla, ubijala ju je Harisova ljubomora, a pogotovo mu je smetao Milan Stanković. 

Sada je izašla i najnovija priča, kako se Rada povukla iz javnog života, i kako sa Milanom obilazi manastire u Srbiji, i da je odlučila da se promeni u pozitivnom smislu, te da se posveti vei, a čuli smo već kako je Milan odlučio da se zamonaši. Ko zna, možda i Rada uradi nešto slično? Vaša mišljenja?

Preporučeno