Sa svojim sjajnim izgledom uvijek izaziva pažnju.

Karijera poznate balkanske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović je duga više od tri decenije. Na društvenoj mreži Instagram se pojavila jedna zanimljva fotografija. Naime, radi se o slici sa njenog koncerta koji je održala prije dvadeset i pet godina.

U opisu piše da je ovo nikada prije viđena fotografija Ceca, a isto tako da je uslikana davne 1995. godine na njenom koncertu koji je bio održan u Pioniru.

– Nikad viđena fotografija Cece Ražnatović. Koncert Pionir 1995. godina- pisalo je u opisu.

Na ovoj slici Ceca je veoma provokativno obučena, a pored njenog stajlinga, najveću pažnju je privukao tigar koji se nalazio u kavezu odmah iza nje. Ona je pored njega šetala bez ikakvih problema.

Mnogo se špekulisalo na osnovu ove fotografije kada je ugledala svjetlo dana na društvenim mrežama. Dok je većina hvali kako je lijepo izgledala davne 1995. godine, nekim je smetalo kako je životinja zatvorena i koja je bila dio scenskog nastupa. Ali sve u svemu komentari su pristizali sa svih strana, a ono što je sigurno je to da niko nije mogao da ostane ravnodušan na izgled Cece.

Rođena je 14. juna 1973. godine u selu Žitorađa u Srbiji. Muzikom se počela baviti sa samo 14 godina, a danas važi za jednu od najvećih muzičkih zvijezda na području Balkana Nedavno je postala baka i mnogi govore da je najzodnija baka na Balkanu. To i opravdava njen izgled, jer iako ima 47 godina izgleda zaista fenomenalno i vodi računa o sebi.

Preporučeno