Jedna od ubjedljivo najpopularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Ceca Ražnatović, za koju se mnogi slažu da je u godinama koje je provela na domaćoj sceni uspjela da izgradi takvu karijeru da joj većina njenih kolega može s pravom da zavidi. Kako god, ona još ne planira da se povuče sa javne scene, kako fanovi svih generacija i dalje uživaju u njenoj muzici. Ipak, godine su uzele svoje, pa tako Ceca ne nastupa toliko kao prije.

Naime, sada joj je zaista potreban njen mir i odmor od brzog načina života kojem smo se svi mi više manje prilagodili, a ne sumnjamo da je svima onima koji su dio svijeta showbizza to jako teško. Kako god, Ceca itekako uspijeva da izbalanasira sve te obaveze, te je to u više navrata i dokazala. Nije na odmet ni činjenica da veći dio godine voli da provodi na odmoru, pa je tako čak kupila i kuću za sebe i za svoju porodicu na Kipru.

Jednom prilikom je pjevačica u šali izjavila da joj je za svako putovanje i za svako ljetovanje bilo potrebno previše odjeće pa da je odlučila da mora da kupi sebi kuću na svojoj omiljenoj destinaciji.

Njena djeca i ona najviše vole privatni bazen koji se nalaze u dvorištu njihove vile na Kipru,  a ono što je zanimljivo jeste da kako vjera zauzima važno mjesto u Cecinom životu, da ona u dvorištu ima i privatnu kapelu, koju su osvještavali sveštenici Srpske pravoslavne crkve po njenoj molbi i želji.

Preporučeno
Loading..