Ove tople julske dane je popularna folk pjevačica, Svetlana Ceca Ražnatović odlučila da provede na odmoru na Kipru, a društvo joj pravi njena sestra Lidija Ocokoljić, te njena djeca, a ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, izgleda da se popularna pjevačica provodi i više nego dobro na svom odmoru. Naime, uživa u dobrom piću i jelu, te se time često hvali svojim fanovima koji je prate na društvenim mrežama, ali i time što ima priliku da se rashladi u ovim toplim danima.

Ceca je jedna od onih pjevačica koje su uvijek veliku pažnju posvećivale svom izgledu, a posebno kada je riječ o njenim koncertima i nastupima, te se za takve prilike uvijek pojavljuje vrhunski dotjerana i sređena. Kako god, u ovim danima kako je na odmoru, na svom nalogu na Instagramu je podijelila nekoliko slika u itekako opuštenijem izdanju od onog na koje su njeni fanovi dosad navikli.

Tako su se svi iznenadili kada je Ceca podijelila jednu sliku gdje ulazi u more, ali je to uradila u haljini, umjesto u bikiniju što je sve iznenadilo. Ipak, i dalje je izgledala bajno, pa nije ni veliko čudo što je na toj fotografiji prikupila brojne reakcije.

Ispod slike su svi ostavljali komentare pune riječi hvale za folkerku, te mnogo komplimenata za nju kako ih je sve uspjela da obori s nogu u ovako opuštenom ljetnom izdanju. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o Ceci, pa nam pišite u komentarima ispod i to šta vi mislite o njoj, te da li je simpatišete.