Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Svetlana Ceca Ražnatović koja je u godinama koje su iza nas uspjela da napravi karijeru na kojoj joj većina njenih koleginica može samo da zavidi. I njen privatni život je uvijek bio zanimljiv javnosti, a sve javne ličnosti i zvijezde se kad tad uvjere u to da je cijena popularnosti koju svako od njih mora da plati jeste to što će odustati od svog prava na intimu.

Svi znaju da Ceca ima dvoje djece, kćerku Anastasiju, koja svojim izgledom privlači pažnju gdje god da se pojavi, ali je ona također odlučila da krene koracima svoje majke, pa tako joj mnogi već sad predviđaju da bi mogla da napravi karijeru kojom će nadmašiti i onu koju ima njena majka. Ostaje da vidimo da li su oni u pravu, te da li će Anastasija biti uporna oko toga da postane prvoklasna pjevačica.

Što se tiče Cecinog sina, on je sportski tip, pa nije nikakvo čudo što i Ceca prati sport, posebno kada igra reprezentacija Srbije. Tako je ona ovih dana na svom Instagram nalogu podijelila to da je bodrila srpske odbojkašice koje su pokazale rad, trud i talenat i odnijele zlatnu medalju kući. I Ceca je kao i brojni drugi navijači bila ponosna na sve njih. Obradovala je i sve one fanove koji su također pratili odbojku, pa su odlučili da podijele koliko su ponosni na uspjehe odobojkašica i na svojim društvenim nalozima.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam svoje mišljenje u komentarima i hvala što nas pratite!