Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu, a njena djeca, Anastasija i Veljko su od svog djetinjstva bili izloženi kamerama i interesu medija, pa nije nikakvo čudo što se i dan danas svaki njihov korak prati reflektorima i objektivima kamera. Ovih dana su Ražnatovići došli u centar medijske pozornosti, nakon što ih je Jelena Karleuša otvoreno prozivala na društvenim mrežama.

Naime, ono što se Karleuši nije dopalo jeste kako mediji u regionu, posebno u Srbiji imaju običaj da stalno hvale kriminalce i to što im brojni pjevači rado pjevaju na slavljima, a prvi se uvrijeđen našao Aca Lukas kojem se nije dopadalo da Jelena sebi daje za pravo da određuje ko je kriminalac, a ko ne, a posebno kada se to tiče njenih kolega koji jednostavno na taj način zarađuju za život. U tome ga je komentarom podržala i Cecina kćerka, Anastasija, a to je Jelenu još više razjarilo.

Zatim su se pojavile glasine kako je Veljko žestoko uzvratio Karleuši, a u njegovu odbranu je morala da stane i Ceca koja je svima poručila da ona svog sina nije odgojila na taj način, a posebno ne da se na taj način obraća ženama, pa status koji su svi komentarisali zapravo uopšte nije ni napisao Veljko.

Sve te riječi ne priliče jednom sportisti, koji se trudi držati van svih tih sukoba, ali ipak, to ne znači da ne bi odbranio svoju porodicu, sestru i majku, zar ne? Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaicji u našem regionu?

Preporučeno
Loading..