Veljko Ražnatović, sin popularne estradne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović je neko ko u svakom slučaju privlači veliku pažnju javnosti gdje god da se pojavi, a ništa drugačija situacija nije ni na društvenim mrežama, gdje on jako često zna da podijeli trenutke iz svog privatnog života sa ljudima koji vjerno prate svaki njegov korak. Tako je nedavno na Instagramu podijelio jednu promjenu svog imidža koja ga je promijenila do te mjere da ga je sada poprilično teško uopšte prepoznati.

Naime, Cecin sin je odlučio da želi da se ošiša na „nulu“, kako bi probao kako mu to pristaje, a svojim novim izgledom se pohvalio i svojim pratiteljima i fanovima, među kojima je ubjedljivo više pripadnica ženskog spola koje je Veljko osvojio svojim šarmom. Mišljenja su bila podijeljena, ali bilo je ubjedljivo više pozitivnih komenatara kako se većini ova promjena itekako dopala, te smatraju da ovakva frizura i pristaje njemu.

Veljko se inače nedavno vratio sa odmora koji je odlučio da provede u Barceloni, zajedno sa svojom vjerenicom Bogdanom Rodić sa kojom uveliko priprema vjenčanje. Ipak, sada mu slijede i naporne pripreme za meč koji će se održati u septembru sa jednim rivalom iz Meksika. Meč će se najvjerovatnije odigrati u Kanadi.

Inače veliki ljubitelj borilačkih vještina, Veljko je dosad odigrao sedam profi mečeva u kojima je odnio sedam pobjeda, pa mu s razlogom svi predviđaju blistavu karijeru ako nastavi da ulaže truda i rada u svoju karijeru kao što je to dosad radio. Šta vi inače mislite o njemu, da li vam je simpatičan?

Preporučeno
Loading..