Svetlana Ceca Ražnatović je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, pa su samim tim i njena djeca uvijek bila pod budnim okom domaćih medija, a isto to važi i za njenu kćerku Anastasiju, koja je odlučila da krene majčinim stopama, te se bavi muzikom. Nakon nekoliko pjesama koje je objavila, svi su pričali o njenom talentu i kako bi mogla da nadmaši i uspjeh svoje majke, koja joj je, kako Anastasija priznaje i najveća podrška, ali i najstrožiji kritičar.

Ono što je zanimljivo jeste da se nedavno Anastasija odlučila odseliti iz svog porodičnog doma gdje je dosad živjela sa majkom i sa svojim bratom, te se preselila u jednu luksuznu zgradu u Beogradu, gdje želi da započne svoj samostalni život. Njene nove komšije imaju samo riječi hvale za mladu Anastasiju, te tvrde da je ona prije svega jedna kulturna i lijepo vaspitana djevojka koja zna kako se ponašati.

Dosad se nijednom prema njima nije ponašala arogantno ili da ih je omalovažavala na bilo koji način, a svi oni to itekako cijene, s obzirom da je riječ o mladoj osobi, a svi znaju da omladina često zna da se odnosi bez poštovanja prema starijima.

Otkrili su da se Anastasija ne stidi kupovati neke sitnice za svoj novi dom i u kineskim radnjama, iako svi znaju da voli da troši ogromne svote novca na odjeću koju nosi. Šta vi inače mislite o njoj, da li vam se doima kao simpatična djevojka ili baš i niste nešto oduševljeni?

Preporučeno
Loading..