Javne ličnosti, posebno one iz svijeta showbizza moraju da se odreknu puno toga ako žele da zaista budu na samom vrhu estrade.

Jedan od preduslova koji morate ispuniti ako želite da postanete popularni jeste da se odreknete svog privatnog života i svoje intime, a nerijetko će se to odnositi i na vaše članove porodice i najbliže prijatelje. U to se svakodnevno uvjeravala i Anastasija Ražnatović, kćerka Cece Ražnatović, čiji je život od rođenja pod medijskim reflektorima, a novinarima u skorije vrijeme sigurno neće dosaditi.

Kada je Anastasija u pitanju, svi su se prijatno iznenadili kada je odlučila da krene majčinim stopama i da se okuša u pjevanju. Napravila je zasad veliki uspjeh, a svi se slažu da bi mogla da ima blistavu karijeru ako bude željela da se time bavi u životu. Ipak, trenutno sada ima nekih drugih briga o kojima se valja pobrinuti.

Naime, izgleda da se Anastasija odlučila ipak odseliti iz porodičnog doma, gdje je dosad živjela sa svojom majkom i sa svojim bratom, Veljkom, te da se preselila u jednu od najluksuznijih zgrada u Beogradu. Čak ni njene nove komšije za to nisu znale, barem ne one starije, kako mnogo njih uopšte ni ne zna kako izgleda Anastasija, a neki ne znaju ni da postoji.

Kako god, svi su se pitali da li se Anastasija odselila jer se zaželila samostalnosti ili su pak počeli da se javljaju problemi u porodici Ražnatović koji su prisilili Anastasiju da se za opće dobro odseli iz porodičnog doma. Odgovor na to pitanje ostaje da saznamo u budućem periodu.

Preporučeno
Loading..