Svetlana Ceca Ražnatović je bez ikakve sumnje jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica kada je u pitanju balkanska scena. Ovu folk divu samo na društvenim mrežama prati na hiljade ljudi koji inače vole njenu muziku i koji prate svaki njen korak. Tako je ona ovih dana na svojim društvenim mrežama upravo i podijelila neke slike koje su privukle veliku pažnju od njenih pratitelja.

Naime, Ceca je ovih dana bila gost u emisiji kod popularne voditeljice Sanje Marinković, a osim nje, svi su primjetili da je tu bio i Marko Miljković, koji je inače osvojio visoko drugo mjesto u drugoj sezoni rijalitija Zadruga koji je privukao veliku pažnju u našem regionu. Kako god, pogledajte koje je slike objavila Ceca to podijelila ovih dana sa svim svojim pratiteljima.

Iako nije bila u nekoj elegantnoj haljini, svi su primjetili da je opet uspjela da izgleda zaista nevjerovatno. Ovom prilikom se odlučila za plavi sako i pantalone, a opet je uspjela da istakne svoj dekolte, kojim se itekako može pohvaliti.

Isto tako, jedan detalj je privukao svima pažnju, a da se nije baš pretjerano dopao ljudima. Naime, na slici se vidi kako Ceca konzumira cigarete, te da se tog lošeg poroka nije uspjela riješiti, bez obzira na to što svi za nju tvrde da je izuzetno snažna osoba i da ima snažan karakter. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji, koji je pak vaš komentar na sve ovo? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka.

Preporučeno
Loading..