Da li biste vi prepoznali pjevača Darka Lazića kad bi ga vidjeli na ulici? Vjerujemo da sada ne bi, sve dok ne bi počeo pjevati.

Kako ste već do sada i navikli, protekle večeri je u rijaliti šou Zadruga, održana žurka. Osim što su zadrugari mogli da uživaju u pripremljenoj hrani i piću, Veliki šef se potrudio i da im obezbjedi i dobru muziku, a za to je bio zadužen niko drugi nego folker Darko Lazić.

Ali, veliki broj zadrugara ali i gledala su bili šokirani u trenutku kada su ga vidjeli.

Zbog svih mjera predostrožnosti usljed pandemije korona virusa, pjevač je bio odvojen od zadrugara sa velikim pleksiglasom, ali u trenutku kada su ga ugledali, nigu mogli da vjeruju svojim očima da vide Darka Lazića. Kao što je već i poznato Darko je do sada izgubio 60 kilograma, tako što je uradio operaciju smanjenja želuca, pa je poslije toga prešao na strogi režim ishrane i stalne treninge.

Sada on izgleda bolje nego ikada, a s obzirom na to da je na glavi imao šešir koji je kasnije poklonio Miljani Kulić, na prvi pogled niko nije mogao da vjeruje da je to on i da izgleda tako dobro sada.

Kao što je i očekivano, Darko je napravio sjajnu atmosferu, tako da su se zadrugari itekako proveli uz njega, a Miljana je čak i pustila koju suzu pa su mnogi zadrugari morali da intervenišu kako bi ona što prije prestala plakati.

A kako je sve to izgledalo možete pogledati na video ispod:

Preporučeno