Darija Kisić, tada Tepalčević je početkom pandemije korona virusa, iznenada dobila svoj medijski prostor. A ona je u saradnji sa još dvojicom drugih doktora, bila na čelu medicinskog tima, koji je određivao puls Srbije, cijelih godinu dana. Nakon toga, ona je dobila i ministarsku poziciju, a uslijedio je razvod braka od poznatog doktora, a u istom su dobili i ćerku, koja je jako dugo vremena bila medijski neispraćena. 

Međutim, i ona i njena majka su nedavno otvorili profile na društvenim mrežama, jer se jednostavno u 2023 godini ne može živjeti bez Instagrama i facebooka. Kći Darije Kisić Tina Tepalčević, koja je 1. svibnja imala 19 godina, završava 4. razred srednje škole i sprema se za fakultet. Ne znamo hoće li krenuti majčinim stopama kao profesorica na Medicinskom fakultetu, trenutno je na poziciji ministrice za brigu o obitelji i demografiju u Vladi Srbije. No, sigurni smo da bi joj svi modni brendovi otvorili vrata da je krenula tim putem.

Lijepa Tina prošle je godine sudjelovala na njezinoj modnoj prezentaciji, uklopila je modele iz posljednje kolekcije Suzane Perić, a odlično se pokazala i na modnoj pisti. Unatoč pokušajima Kisićeve da svoj privatni život drži podalje od medija, ona ipak povremeno javno pohvali svoju jedinicu, jer jednostavno ne može protiv same sebe. Kao i svaka ponosna majka, ovo radi. S druge strane, ni Tina ne daje puno razloga za medijske napise; umjesto toga, rijetko se oglašava na društvenim mrežama, ali zato svaka njezina objava dobiva veliku pozornost, a iz dana u dan ima sve više folovera na instagramu, a kako i ne bi?  Tina Tepavčević snimila je šetnjicu pored Save po sunčanom danu u Beogradu, odjevena u usku haljinu spuštenih ramena koja je istaknula njezinu zategnutu figuru. Model neobične ljubičaste boje sparila je s bež salonkama, čime je nastala modna kombinacija za 10. razred. Vaša mišljenja o njenoj ćerci? Pišite nam sve u komentarima…

Preporučeno