Jedan od najpopularnijih rijaliti parova u našem regionu bili su u svakom slučaju David Dragojević i Ana Korać. Ono što je posebno kada je ovaj par u pitanju jeste što su svi bili uvjereni da je njihova veza posve nestabilna, te da neće izdržati dugo čim izađu napolje u stvarni svijet i suoče se sa svojim pravim životima, ali izgleda da ih je većina pogrešno procijenila, kako oni i dalje itekako dobro funkcionišu.

Ovih dana je David proslavio svoj rođendan, a naravno, Ana nije mogla da dopusti da to prođe neobilježeno, pa mu je tako u njihovom stanu gdje žive zajedno još otkako se Zadruga završila priredila žurku za koju ne sumnjamo da mu se sigurno dopala. Sve je iznenadilo to što je tu bila prisutna i pobjednica druge sezone Zadruge, Luna Đogani zajedno sa svojom majkom Anabelom Atijas.

Ana je za ovu priliku stan ukrasila i balonima i pripremila je i poklone za svog partnera. Okupili su se i njihovi najbliži prijatelji koji su bili tu kako bi pomogli Ani da uljepša ovaj dan za Davida.

Očigledno je da je i Luna Đogani bila oduševljena time kako Ana i David paze jedno na drugo i koliko im je zapravo stalo da jedno drugo učine sretnim. Rado bismo čuli i da li vi inače simpatišete ovaj par ili vam i nisu naročito dragi? Pišite nam u komentarima ispod našeg članka i hvala što nas uvijek pratite i sadržaj koji mi iz dana u dan dijelimo sa vama!

Preporučeno
Loading..