Ceca je inače rođena u Žitorađu:


Žitorađa je naselje i opština u Topličkom okrugu na jugu Srbije. Opština obuhvata 30 naselja. Prema popisu iz 2011. godine, stanovništvo opštine je 16.368 stanovnika.
Selo ima svoje poreklo u istočnom rimskom (vizantijskom) gradu “Ad Herkulum” (Ad Hercules), koji je postojao u 4. stoljeću. Arheološko nalazište Vizantijskog grada poznato je kao Žitoradski kale, smješteno na planini Pasjača, dok se u Glašincu nalazi “latinska crkva” iz tog vremena.

Osnovna škola osnovana je 1873. godine. Godine 1877. područje je oslobođeno od Otomanskog carstva. Ovaj događaj se smatra godinom osnivanja opštine Žitorađa.

Privreda Žitorade se uglavnom zasniva na poljoprivredi. Obradivo zemljište ima 23.300 hektara, a farma “1. decembar” ima kapacitet od 30.000.000 tovljenih svinja godišnje, i jedna je od najuspešnijih u celoj Srbiji.

Sljedeća tabela daje pregled ukupnog broja zaposlenih prema njihovoj osnovnoj djelatnosti (od 2016.)

Selo je bilo mesto pre-ceremonijalnog venčanja srpske narodne pevačice Svetlane Ražnatović “Ceca” koja je rođena u selu, i Željka Ražnatovića “Arkan”, zloglasnog karijernog kriminalca i paravojnog vođe, 19. februara 1995. godine.  Cijelo vjenčanje je emitirano u cijeloj zemlji na RTV Pink.