Arhitektura i građevinarstvo, koje su dvije usko povezane kategorije su jako bitne i na neki način predstavljaju jednu vrstu umjetnosti.

Svaka kuća, objekat, restoran, zgrada, kafić, moraju imati svoj projekat od samog početka do kraja, kako bi sve bilo u najboljem mogućem redu. Od arhitekta sve zavisi, a kada je riječ o građevinaru, njegovo je da sve prati i to se na kraju pretvara u jedno pravo umjetničko djelo. Ne može svako biti arhitekta, isto kao što ne može svako da bude doktor, revizor, računovođa i slično tome…

Sada građevina koja, kako to podsmišljeno kažu tviteraši, negira svaki zakon i prirodne sile se nalazi u Novom Pazaru i već je par puta bila viralni hit, što znači da je već poznata i nije joj ovo prvi put. I ovaj put opet izaziva pravo čuđenje na društvenoj mreži Twitteru.

I stvarno, ne znate gdje biste prije pogledali, u oji prozor i koji tačno nadograđni dio kuće. Ali, nekim čudom ova kuće se idalje drži na okupu, pa izaziva čuđenje svih koji prođu pokraj nje.

– Uđeš pa izađeš u drugoj dimenziji.

– Moja vječna dilema, ova kuća. Uvijek je gledam sa istim čudjenjem, svaki put.

– Čuo sam da su sve stanovi na izdavanje, sobe, garsonjere, pa je sad furka kad neko pita ima li mjesta za stanovanje lik kaže nema sad ali biće tipa za deset, dva’es dana. I onda doda sobičak ili koliko treba.

– Fora je da te uvede, zbog toga što sam ne umiješ izać nema šanse, kažu tviteraši, uz čest epitet “PVC dvorac”.

Preporučeno