U proteklih nekoliko dana, glavna tema u medijima bila je popularna pjevačica Jelena Karleuša koja je u društvu članova porodice i najbližih prijatelja i saradnika obilježila svoj 41. rođendan u jednom restoranu u Beogradu. Naime, nije željela da organizuje nikakvu veliku proslavu, kako je i sama rekla da joj nije do slavlja, ali ipak njeni najdraži nisu mogli da dopuste da to prođe neobilježeno.

Svi su se iznenadili zbog činjenice da se i Jelenin suprug, Duško Tošić pojavio ovom prilikom, iako je on inače u Kini, a svi su bili uvjereni da odnosi između njih nisu tako dobri, sve dok se on nije pojavio na njenom rođendanu, te su sve vrijeme bili u porodičnom raspoloženju. Izgleda da su odlučili da s tim i nastave, pa tako ovih dana uživaju u Opatiji sa svojim djevojčicama, Nikom i Atinom, a tamo su naišli na još jednog porodičnog prijatelja.

Naime, Jelena je objavila snimak na kojem se vidi da su sreli Sašu Popovića, te dok je on svirao na klaviru, Duško i njihove kćerke su ga pažljivo slušale i uživale u toj maloj predstavi. Očigledno se to sve svidjelo i Jeleni, koja je to odmah podijelila i sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama, koji prate svaku njenu objavu.

Kako god, čini se da porodica Karleuša Tošić uživa zajedno, te da su sve glasine da su na ratnoj nozi samo izmišljotine. Koliko god da su svi bili uvjereni da oni neće preživjeti skandal sa Ognjenom Vranješom na početku godine, dokazali su im da su pogriješili.