U popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ smo dosad navikli na to da s vremena na vrijeme imamo priliku da vidimo i neka stara lica među svim novim takmičarima koji se iz sezone u sezonu prijavljuju da bi se i oni okušali na velikoj bini pred svim članovima stručnog žirija. Tako je bilo i u novoj sezoni koja se nedavno počela emitovati. Naime, takmičarka Andrijaan Cica Stojanović inače dolazi iz Niša, a prošle sezone je imala priliku da radi sa Marijom Šerifović, koja joj je bila mentorica.

Čim se Andrijana pojavila na sceni i čim je zapjevala, Marija je navodno uspjela da joj prepozna glas, pa joj tako nije ni dala glas, jer je znala da joj svejedno ne može biti mentor, jer su to pravila koja je produkcija postavila. Kako god, kasnije joj jedino Bosanac nije dao glas, a nakon što su ostali članovi stručnog žirija potvrdili svoje glasove, jedino je Enes Begović ostao suzdržan.

Komentari za Andrijanu su bili itekako pozitivni, a na kraju je ona izabrala Jelenu Karleušu kao svoju mentoricu. Karleuša je prokomentarisala da smatra da je Marija odradila odličan posao što se tiče toga kako Andrijana pjeva, te da je sada sve na tome da se radi na energiji i nastupu ove takmičarke.

Kako god, mi bismo rado čuli i vaše mišljenje, pa tako podijelite s nama da li i vi mislite da je Andrijana napravila pravi izbor ili je ipak trebala odabrati nekog drugog člana žirija da s njom radi ove sezone.

 

Preporučeno
Loading..