Ko što smo do sada jako puno puta pisali na ovu temu, vikendima se itekako poveća broj saobračajnih nesreća u celoj regiji, Klizav kolovoz u ovo doba godine, kao i povećana konzumacija alkohola, dovodi do toga da imamo i smr*ne slučajeve na žalost. Srbija tako u poslednja dva dana priča samo o saobraćajnoj nesreći, u kojoj je Milica Petrovič zajedno sa svojim sinovima doživela tešku saobraćajnu nesreću na izlazu iz Beograda. Tada joj je život spasao vozač, koji je dolaziuo iz suprotnoga pravca.

“Sa sinovima sam usled klizavog kolovoza imala saobraćajnu nesreću na autoputu ispred Beograda za isključenje za obilaznicu. Srećom, samo naš auto je bio u tome. U autu smo bili moja dva sina i ja. Jedan sin od 22 godine je osoba sa posebnim potrebama. Bogu hvala sem materijalne štete, mi smo dobro” – rekla je ona. Međutim, ono što je zanimljivo, muškarac koji im je pružio prvu pomoć je samo nestao, te sada moli medije da se pronađe da bi mu se ona i javno izvinula.

“Čupao je vrata da bi nas troje izvukao. Svima nam je dao vodu, umivao nas, sačekao je da dođe policija i uz saglasnost policajaca je otišao. Ja usled kompletnog šoka nisam stigla da mu zatražim broj telefona, a isti nije uzela ni policija. Zapamtila sam samo da se zove Milenko i da je sa Slavije – rekla je ona. 

Međutim, hrabri Milenko Kuzmanović koji ima 38 godina iz Beograda, javio se medijima, te je rekao sledeće:”Nisam razmišljao samo sam se zaustavio i krenuo da vozim u kontra smeru tih nekih 20 metara. Kola sam ostavio malo dalje, jer sam se plašio da će eksplodirati, a Petar i ja smo odmah istrčali iz auta kako bi im pomogli – objašanjava on.

Preporučeno