Prema tvrdnjama stručnjaka, vaša stopala mogu otkriti mnogo o vašoj ličnosti, pa čak mogu otkriti i vašu budućnost.

U Kini se čitanje prstiju praktikuje hiljadama godina. Svaka linija govori nešto o vama. I ako ovo tumačenje uzmete s rezervom, sigurno ćete se zabaviti.

Palac
Ukoliko je vaš palac duži od ostalih prstiju to znači da ste vi puni ideja i da znate da razmišljate izvan svih okvira. Vi ste jako kreativni što znači da ćete stvoriti budućnost onakvu kakvu zamišljate. Veoma ste inteligentni bez obzira da li se radi o jezicima, nauci ili matematici, šta god da izaberete vi u tome briljirate.

Teško vam je da se koncentrišete pa često ostavljate određene projekte nedovršenim. Ukoliko želite da uspijete, morate se potruditi da završite stvari koje ste započeli.

Ukoliko je vaš palac manji od ostalih prstiju vi ste gospodar multitaskinga. Jako ste efikasni i brzo završavate obaveze što vam daje vremena da planirate svoju budućnost. Dobri ste u pregovaranju što znači da obično dobijete ono što želite.

Drugi prst
Ukoliko je vaš drugi prst duži od ostalih prstiju to znači da ste dobri u vođenju ljudi. Drugi prst je prst koji je povezan sa liderskim vještinama, pa što je duži to ste bolji kod vođenja ljudi. Imate jako snažna uvjerenja i zauzimate se za ono u šta vjerujete, a jako ste snalažljivi i energični što znači da znate da izvučete najbolje od svake situacije.

Ukoliko je vaš drugi prst kraći od ostalih prstiju znači da ne znate da se zauzmete za sebe. Ovo je znak da ne znate da se uvijek zauzmete za sebe, jako ste povjerljivi i vjerujete u ljude oko vas. Vi uvijek razmišljate unaprijed i planirate svoju budućnost.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno