Jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja u našem regionu koje iz godine u godinu privlači sve veći broj takmičara je u svakom slučaju Zvezde Granda, a na velikoj sceni su prošli brojni takmičari koji su u svakom slučaju osvajali srca publike. Među njima je bio i jedan momak iz Tuzle, Almir Zukić koji je prije dvije godine u ovom natjecanju dobio naklonost žirija zbog svoje skromnosti.

Naime, Almir je rasplakao publiku širom našeg regiona nakon što je ispričao svoju tužnu životnu priču. Naime, on je živio u kući bez struje punih osam godina, te je bio siromašan toliko da je bio socijalni slučaj. Osnovnu školu je završio vanredno, a uglavnom je školske obaveze obavljao uz svjetlost svijeće. Niko se nije htio družiti s njim, a i djevojke koje su ga prije uvijek odbijale, uvijek su to činile zbog njegovog finansijskog stanja. Ipak, sada, kada je postao pjevač, svi žele da budu tu za njega.

Ono što je najtužnije jeste što je vremenom postao i naviknut na to da mu ljudi koje zavoli okrenu leđa i da ga ostave samog. Nakon što je ispao u drugom krugu te sezone, ponovo se prijavljivao na takmičenje, te nije odustao od svoje ideje da se u životu bavi muzikom.

U potrazi je za menadžerom koji bi bio spreman da ulaže u njega, a on zauzvrat nudi rad i trud kakav neće naći ni kog jednog drugog pjevača. Priznaje i da ga često muči depresija, kako izdržava troškove kuće. Jako je zahvalan Grandu za sve što su uradili za njega.

Preporučeno
Loading..