Poznati pjevač Dado Polumenta je poslije dva braka pronašao sreću kraj svoje supruge Ivone, koja mu je prije četiri godine rodila kćerku Aleu.

Kako su rekli, voljeli bi da u ovoj godini dobiju i sina, a Dado već ima jednog, šesnaestogodišnjeg Dorijana kojeg je dobio iz prvog braka.

“Želimo još jednog člana porodice, za sada imamo kćerku. Voljeli bismo sina, ali najbitnije je da bude živo i zdravo”, kazao je Dado za Blic.

“Bilo mu je i vrijeme da se skrasi napokon. Sve u svoje vrijeme dolazi, tako i brak. Kada je bio mlađi, bilo mu je bitno da radi više. S godinama čovjeku dođe da ima svoja četiri zida, voljenu osobu, djecu, to je sve što ti treba. Nikada nisam imala osećaj ljubomore zbog toga što mu vjerujem. Prije svega sebi, a onda i njemu naravno. Mirno spavam što je najbitnije”, dodala je njegova supruga na to.

Dado je isto tako spomenuo i odnos sa svojim stricem, isto tako pjevačem, Šakom Polumentom.

“Šako je dugo godina bio moje ogledalo i uzor. Mlađi sam od njega čak dvadeset godina. Sve ono što sam želio da budem ja, to je bio ustvari on. Šaku sam vidio kao čovjeka od kojeg sam najviše naučio u muzic i pjevanju. Nisam ga kopirao, već sam dodatno izgradio svoj neki stil. Cijeli svoj život se pitam da li sam bolji ili gori od njega, s obzirom da mi je uzor, a prvenstveno, on je moj stric. Suludo je stavljati muziku ispred familije naravno”, naglasio je pevač za Blic.

Preporučeno