Dalila Dragojević koja je bila učesnica rijalitija “Zadruga” je obavijestila sve svoje pratioce da je imao nezgodu njen suprug Dejan.

Kako je rekla, Hitna pomoć je istog trenutka reagovala i sve je prošlo u najboljem redu i sve Dejanove povrede su sanirane.

– Danas se mom Dejanu desila mala nezgoda. Hvala dragom Bogu da je sve prošlo u najboljem redu. Ovim putem želim da se puno zahvalim ekipi iz “Hitne pomoći Bijeljina”, koji su na najbolji mogući način reagovali i sanirali povredu što su najbolje mogli. Hvala dragom Bogu i još jednom hvala vama. Volim te živote moj. Hvala Bogu što te imam- Dalila je napisala, bez nekog detaljnijeg objašnjenja šta se tačno desilo Dejanu.

Ona je i na svom instagram storiju objavila fotografiju na kojoj se Dejan nalazi sa opisom: “Volim te živote moj” i “Hvala Bogu što te imam”.

Dalila Dragojecić odnosno Salila Moreno je poznata bosanska starleta, koja za sebe govori da je glumica i studentkinja. Ona je našoj javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju “Parovi” na TV “Happy”. Ona je 2017. godine i pobjedila u petoj sezoni popularnog šoa.

Ona je promjenila svoj lični opis od dana koje je provela u srednjoj školi pa do danas. Pa je ona tako od lijepe platinaste plavuše postala brineta. Isto tako ona se udala za Dejana Dragojevića u septembru 2017. godine. Vjenčanje je bilo u Beogradu u Opštini Zvezdara.

Rođena je u Beču u Austriji, 3. semptembra 1993. godine, ali je odrasla u Bosni i Hercegovini.

Preporučeno