Turske serije su odavno nadmašile popularnost serija iz španske produkcije na našim prostorima, pa su tako turski glumci danas mnogo popularniji u našem regionom. Ono što je posebno zanimljivo, jeste kako ubjedljivo više pripadnica ženskog spola prati serije iz turske produkcije, uvijek se veća pažnja posvećuje muškim ulogama, a žene su naprosto lude za pojedinim turskim glumcima. Jedan od njih je u Burak Ozcivit, tačnije atraktivni Bali beg, kako ga svi pamte iz serije Sulejman Veličanstveni.

Kako god, on i njegova supruga, Fahriye Evcen uveliko važe za jedan od najpoznatijih, a u svakom slučaju i najskladnijih i najljepših glumačkih parova, pa se velika medijska pozornost posvetila ovom paru nakon što su objavili da su postali roditelji, iako su uglavnom sve vrijeme tokom zajedničkog života trudili se da svoju intimu zadrže što dalje od medija i od novinara, a u tome su poprilično i uspjevali sve vrijeme.

Kako god, glumica je na ovaj svijet donijela zdravog, malog dječaka kojem su ponosni roditelji, presretni što je sve prošlo kako treba, dali ime Karan, a i danas uživaju zajedno sa svojim nasljednikom.

Njihova ljubavna priča koaj je započela prije više od šest godina, kada su se upoznali na setu snimanja serije „Calikusa“ postaje divnija iz dana u dan, a u svakom slučaju njihov sin samo upotpunjuje tu njihovu ljubav i sreću, a ne sumnjamo da ga njegovi roditelji doživljavaju kao najljepšu krunu svoje ljubavi koju su ikad mogli da imaju. Da li se vama njih dvoje dopadaju kao par ili baš i ne?

Preporučeno
Loading..