Jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Dara Bubamara, za koju svi znaju da važi i za jednu od najatraktivnijih dama kada je riječ o domaćoj muzičkoj sceni, gdje je aktuelna već dugi niz godina, pa tako ima jako veliki broj fanova koji vjerno prate svaki njen korak, bilo da se radi o novim projektima na poslovnom planu ili o najnovijim fotografijama koje dijeli s njima na društvenim mrežama.

Tako je nedavno upravo na svojim nalozima na društvenim mrežama Dara otkrila kako to izgleda unutrašnjost njene skoro kupljene nekretnine za koju je popularna pjevačica bila spremna da izdvoji ni manje ni više nego dvije stotine hiljada eura. Ono što je zanimljivo jeste što joj je oko cijele kupoprodaje pomogao i njen sada već bivši suprug, Milan Kesić. Ova njena nova oaza mira naprosto pršti od luksuza, ali je očigledno da sebi Dara to itekako može priuštiti, te da je to opće poznato.

Nakon fotografija koje je podijelila, uslijedili su i komentari puni komplimenata na račun toga kako je Dara uredila svoj dom u kojem ubjedljivo dominira bijela boja, ali i da je svima jasno da nije štedila ni kada je birala namještaj za svoj novi dom koji se inače nalazi u Novom Sadu.

Danas može da živi jako lijepe od svoje karijere, ali zaista se ne može zanemariti ta činjenica da je ona uvijek vrijedno radila na sebi i na svojoj karijeri, tako da je danas, sve ovo itekako i zaslužila. Slažete li se sa nama?

 

Preporučeno
Loading..