Ovih dana svi mediji pišu o porodici Darka Lazića, u kojoj slavlje zbog dolaska novog člana i dalje traje. Naime, Darko i njegova zaručnica, Marina Gagić su nedavno postali roditelji nakon što je Marina na svijet donijela dječaka kojem su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksej. Nakon porođaja, mediji u regionu ne prestaju da pišu o Darku nakon svega što se izdešavalo.

Prva situacija koja je privukla pažnju medija bila je kada je Darko pri izlasku iz bolnice rekao da je cijelog svog života čekao da dobije sina, a da mu se ta želja konačno i ostvarila. Ispravio se da je u svakom slučaju i kćerka lijepa vijest, kako se sjetio da će to da čuje i njegova bivša žena, Ana Sević sa kojom ima kćerku Lorenu, ali da je sin za svakog oca nešto posebno. Njegovu izjavu su mnogi osudili, a ne sumnjamo da se to nije dopalo ni njegovoj bivšoj ženi.

Nakon toga je ona organizovala rođendansku proslavu za njihovu mezimicu, Lorenu, a ni tada se Darko nije pojavio. Iako su mediji izvještavali da je tada imao nastup u Cirihu, sada je Darko okrenuo krivicu na svoju bivšu ženu, kako navodno zbog nje nije mogao da bude na rođendanu svoje kćerke.

On je otkrio da je Loreni zapravo rođendan 10. jula, te da je on odlučan u namjeri da joj organizuje proslavu upravo na dan rođendana, te da joj pokaže da je tatin cijeli svijet, kako to ona i zaslužuje. Cijelu priču oko proslave je Ana, prema njemu namontirala da bi ga novinari pljuvali.

Preporučeno
Loading..