Poznati folk pjevač Darko Lazić je snimio jedan šokantan video koji je objavio na društvenoj mreži Instagram, i to na storiju.

Dakle, on je opet divljao za volanom, a na instrument tabli se vidi da vozi i više od 160 kilometara na sat, što se da zaključiti da se nije naučio pameti od nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu.

Darko je na snimcima tagovao i repera Marka Milivojeva Mlija te je napisao “Ide gas”.

Na snimku se dobro čuje Darkov glas kako govori “Kako si rekao kume moj”, a onda za par sekudni od nule ubrzava čak i više od 150 kilometara na sat, što se jasno vidi na videu koji je objavio, a onda se čuje nečiji glas u pozadini kako govori “Koči, koči”.

Poznato je odavno da je Darko ljubitelj brze vožnje, a u oktobru 2018. godine je doživio strašnu saobraćajnu nesreću, kada je automobilom sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Tada je on više od mjesec dana bio na intenzivnoj njezi u KBC Zemun, nakon čega je liječenje nastavio u banji. Darko se skoro u potpunosti oporavio, a priznao je da je tada vozio pod dejstvom alkohola te bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta. Tada mu je nastradao kuk, zbog čega se manje kretao a to je sve dovelo do toga da se udeblja do te mjere da se jedva kretao.

Čini se da pjevač to nije opametilo, te da ne odustaje od brze vožnje još uvijek.

Preporučeno