Poznati folk pjevač Darko Lazić je našao malo vremena da zajedno sa svojom porodicom nakratko ode na odmor, i da pobjegne od stvarnosti.

On je zajedno sa vjerenicom Marinom Gagić i njihovim sinom Aleksejem otišao na Kopaonik, odakle se oglasio na društvenoj mreži Instagram, na svom profilu.

Dakle, Darko je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelio fotografije i snimke na kojima uživaju u zimskoj idili, a jednim videom je pokazao i koliko njegov nasljednika sada uživa u snijegu.

Njegov jednogodišnji sin uživao je dok je sjedio na snijegu, dok je Marina pokušavala da ga još bolje utopli i obuče mu rukavice dok joj Aleksej to ipak nije dozvolio. A ovo je Darka mnogo zabavilo i nasmijalo.

Da podsjetimo, pjevač Darko Lazić je nedavno ostao bez svog oca Milana, koji je preminuo usljed komplikacija operacije smanjenja želuca na koju ga je nagovorio Darko, ali i koju je platio.

Darko je nedavno istakao i da mu je jako teško palo što je ove godine dočekao praznike prvi puta bez svog oca.

“Jako mi teško pada što sada praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, a ni na bilo koji drugi praznika, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obilježilo smo Božić bez muzike, ispoštovali smo sve običaje, kao što smo i do sada, ali ovog puta smo odlučili da nećemo pjevati”, rekao je folker za Objektiv.

Preporučeno