Jedan od popularnijih pjevača u našem regionu je u svakom slučaju Darko Lazić, koji je nedavno postao otac po drugi put, kada je njegova zaručnica Marina Gagić na svijet donijela sina kojem su ponosni i sretni roditelji odlučili da daju ime Aleksej. Slavlje i dalje traje u njihovoj porodici, ali se ubrzo poslije toga desilo nekoliko stvari zbog kojih se Darko našao pod pritiskom medija i publike.

Naime, svi su se iznenadili kada se Darko nije pojavio na proslavi petog rođendana njegove kćerke koju je inače organizovala njegova bivša supruga, Ana Sević i njen novi izabranik Danijel. Javnost je oštro osudila ono što je Darko uradio svojoj kćerci, ali je obećao da planira što prije da se iskupi, te da Loreni organizuju još jednu proslavu.

Što se tiče novog člana njihove male porodice, Darko je priznao da se pomalo stidi toga što uopšte ne pomaže svojoj zaručnici oko djeteta, ali da se naprosto boji promijeniti pelene, a kamoli šta drugo da sam obavi. Priznao je da se osjeća da njegova zaručnica mora da se nosi sa dva djeteta, te da joj je to naporno, ali da ipak pružaju podršku jedno drugome koliko god je to moguće.

Podsjećamo, javnost je strogo osudila to što je Darko izjavio kako je on cijelog života jedva čekao da dobije sina, te iako je i žensko dijete za njega lijepa vijest, da je sin ipak ono nešto posebno, te da je to drugačije za svakog oca, kada dobije prvi put muško dijete. Šta vi mislite o toj njegovoj izjavi?

Preporučeno
Loading..