Jedan od najpopularnijih pjevača na našoj domaćoj estradi je u svakom slučaju Darko Lazić, koji je ovih dana i dalje u svojoj sreći i slavlju, kako je njegova zaručnica Marina Gagić nedavno na svijet donijela sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Ipak, baš u to vrijeme kada se Marina porodila, Darkova kćerka iz prvog braka koju je dobio sa Anom Sević je slavila svoj peti rođendan, tako da on nije mogao da prisustvuje.

Ipak, to njegovo odsustvo, iako u svakom slučaju opravdano je podiglo veliku prašinu, a pjevač je, nakon što je bio izložen brojnim negativnim komentarima, otkrio da ipak i on planira da nešto organizuje za svoju kćerku, te neće dopustiti da pomisli da njenom ocu nije stalo do njenog rođendana i da bi dopustio da to prođe nezapaženo. Ipak, morali su odgoditi te planove dok se njegova kćerka ne vrati s mora.

Bio je vidno revoltiran time što je Ana sebi za pravo dala da sama pravi rođendan kćerki, te što on nije mogao da bude prisutan, zbog čega su ga mnogi javno iskritikovali. Da stvar bude još gora, nekad u tom periodu je izjavio da je cijelog života jedva čekao sina, te da iako je kćerka lijepa vijest, da je njemu sin nešto posebno što je čekao cijelog života.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovom bivšem paru, koji se ponekad trudi da ostane u dobrim odnosima, ali jako često budu u sukobu jedni sa drugima zbog najmanjih sitnica i naizgled nebitnih stvari.

Preporučeno
Loading..