Jedan od parova koji su privukli najveću pažnju u rijalitiju Zadruga, čija je druga sezona sada već iza nas, a treća je uveliko u planu su u svakom slučaju i David Dragojević i njegova partnerica Ana Korać. Podsjećamo, David je u rijaliti ušao dok je bio zaručen za Aleksandru Subotić, te je otvoreno priznao da je raskinuo sve što su on i Aleksandra imali samo kako bi mogao da bude sa Anom koja ga je u potpunosti osvojila.

Iako su mnogi smatrali da njih dvoje neće dugo izdržati, a posebno ne da će ostati zajedno i nakon rijalitija, svima su im dokazali da su ih pogrešno procijenili, te su tako nastavili svoju vezu i nakon što su napustili Zadrugu. Ono što je sve iznenadilo jeste njihova odluka i da počnu zajedno da žive, kako su svi mislili da će pokušati da pobjegnu jedno od drugoga, ali to se nije dogodilo.

Izgleda da je David jako zaljubljen u Anu, a ona ne prestaje da ga zavodi i oduševljava. Tako je nedavno on na svom Instagram nalogu odlučio da se pohvali jednom slikom i da sa svima podijeli šta mu je to njegova draga pripremila. Naime, bila je riječ o Cezar salati koju i nije tako teško spremiti, te su se mnogi zapitali da li Ana išta drugo zna spremiti.

Ipak, očigledno je da se David izuzetno obradovao ovom znaku pažnju, a to je u svakom slučaju najbitnije, da on cijeni to što se ona trudi za njega. Da li se vi slažete?

 

Preporučeno
Loading..