Na početku ove godine, cijela javnost je bila šokirana saobraćajnom nesrećom koja se dogodila voditeljici Pink televizije, Dei Đurđević, a koja je tada zadobila stravične nezgode koje su je umalo koštale i ruke. Svi su bili zabrinuti za ovu itekako omiljenu pjevačicu u našem regionu, ali uz stručnu pomoć i podršku svoje porodice, prijatelja i fanova, Dea je uspjela da se oporavi, a ovih dana je poslije šest mjeseci konačno skinula i gips sa svoje ruke.

Naime, nakon teške saobraćajne nesreće, Dea je bila u kritičnom stanju, a ljekari su se bojali i šta će se desiti sa njenim psihičkim zdravljem kako je preživjela traumu kakvu većina ljudi ne može ni zamisliti. Ipak, ona je svima dokazala da je prije svega jedna izuzetno hrabra i borbena žena koja nije željela da odustane od sebe, pa je prevazišla sve prepreke svojim vedrim duhom, hrabrošću i uz pomoć svojih najbližih.

Ovih dana je Dea na svom nalogu na društvenim mrežama podijelila da je počela i u potpunosti da pomjera ruku, te da su sve vježbe i njegovanja od strane stručnjaka sada urodila plodom, te su svi njeni fanovi, a bez ikakve sumnje i njena porodica i prijatelji, bili prije svega ponosni na Deu koja je preživjela jako težak period svog života.

 

Nije dopustila da to poljulja njenu ličnost, te može da posluži kao jako dobar uzor svima onima koji lako odustaju ili koji smatraju da se preko nekih stvari u životu ne može preći. Šta vi inače mislite o ovoj lijepoj voditeljici?

Preporučeno
Loading..