Popularna domaća voditeljica Dea Đurđević je u februaru ove godine imala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ozlijedila svoju ruku, a poslije toga je imala nekoliko komplikovanih operacija koje su na svu sreću uspjele, pa je tako Dea nastavila da radi sa timom stručnjaka koji joj je pomogao u oporavku. Put koji je prešla od početka godine nije bio nimalo lagan, a Dea je u više navrata govorila o tome da sigurno ne bi uspjela da sve vrijeme nije imala podršku svoje porodice, majke i zaručnika koji se nisu odvajali od nje u najtežim trenucima.

Kako god, nakon što je skinula gips sa ruke, ovih dana je Dea Đurđević sa svojim fanovima i brojnim pratiteljima podijelila i jednu sliku na kojoj se vidi da je sada skinula i zavoj koji je dosad nosila na svojoj ruci, te su svi mogli da vide kako to ona sada izgleda. U nastavku vam donosimo tu sliku ispod koje su osvanuli i brojni komentari, a evo kako sada Deina ruka izgleda.

Njeni fanovi i svi oni koji su joj slali riječi podrške u zadnjih nekoliko mjeseci su izuzetno sretni zbog progresa koji je Dea napravila, mada ne sumnjamo da je očekuje još puno posla i strpljenja.

Kako god, ona je uspjela da vrati svoj život u stari tok i pokazala je svima da je izuzetno hrabra žena koja je uspjela da se nosi sa nekim od najtežih izazova, a činjenica je da ne bi svi mogli to da urade kao što je ona uspjela.

Preporučeno
Loading..