Emotivni partner poznate pjevačice narodne muzike Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević je spasio život jednoj ženi iz publike u emisiji Praktična žena i to na nesvakidašnji način.

Dakle, Nataša Pavlović je pozvala Vanju da gostuje u njenoj emisiji, a u toku iste, voditeljica je pitala žene iz publike koja je voljna da uradi pregled.

– Ja sam mislio da ćemo to obaviti nekad poslije emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku da napravi pregled, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za adekvatan pregled – počeo je priču ginekolog u emisiji ”Zvezde Granda Specijal”.

– Uradio sam pregled i papa test, kao što se inače i radi, a onda sam odnio pločice kod mene na kliniku i dao patolozima. Došla je doktorka, vrhunski patolog i pitala me gdje sam radio ovaj pregled. S obzirom sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, zbog toga što je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, a onda i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno za nju – kazao je Vanja i dobio gromoglasan aplauz.

– Ukoliko uspijem da natjeram ovaj mlad svijet ovdje da se već sutra prekontroliše, onda je ovo moje gostovanje bilo zaista uspješno. Vrlo je bitno da se probudi svjest žena i da se redovno kontrolišu, jer im to može spasiti život. – poručio je ginekolog.

Preporučeno