Činjenica je da mnogi požele da su i oni poznate i javne ličnosti, nesvjesni činjenice da je ono na čemu zvijezde upravo zavide nama običnim smrtnicima, jeste da imamo pravo na taj neki mir i privatnost, koju tako lako dijelimo sa drugima preko društvenih mreža. Kako god, većina javnih ličnosti se vremenom zasiti svega što inače nosi život javnih ličnosti i požele da se sklone negdje daleko od svega toga.

Isto to važi i za folk zvijezdu našeg regiona, Vesnu Zmijanac koja je u godinama koje su iza nas uspjela da izgradi karijeru na kojoj joj većina današnjih kolegica s razlogom zavidi. Naime, devedesetih godina je Vesna sagradila ogromnu vilu na Bukulji, a tu je provodila vrijeme prije kada bi se zaželila mira i kada je htjela da pobjegne od gradske gungule.

Ipak, u zadnjih nekoliko godina izgleda da je pjevačica promijenila svoje mišljenje pa je počela najviše vremena da provodi u ovoj vili, iako svi znaju da ima nekoliko stanova u glavnom gradu Srbije. Očigledno je da joj je ova nekretnina vremenom toliko prirasla srcu da je osvojila titulu omiljene u odnosu na sve ostale koje pjevačica Vesna Zmijanac inače posjeduje.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o cijeloj ovoj situaciji, te da li se vi inače radije držite gradskog života ili ste i vi zaljubljenik u mir koji inače nudi život na selu? Pišite nam u komentarima i dijelite svoje stavove i sa nama!

Preporučeno
Loading..