Navršeno je punih devet godina od kada je preminula muzička legenda, Ljubiša Stojanović, poznatiji kao Luis.

Ovaj poznati pjevač je nastradao u saobraćajnoj nesreći 31. jula 2011. godine. Luisova supruga, Silvana Sojnić tada je morala da se suoči sa ogromnim gubitkom, ali i da se prilagodi svojoj novoj ulozi, u ulozi samohrane majke.

Silvana iz braka sa pjevačem ima troje djece Andreja, Sergeja i najmlađu kćerkicu Elu. Djeca su bez očinske figure ostala jako rano, a sve ono što je Silvanu kasnije čekalo, bila je prava borba.

-Ja se sad ježim kad treba da se vratim tamo u to vrijeme. Kad bi trebalo da napišem sve to, ne znam kako bi to izgledalo, niti bih znala šta, gdje i kako. Mi smo živjeli jedan potpuno normalan život, nismo imali nikakve skandale, neko bi čak rekao da smo živjeli savršeno.

On je bio nalik vanzemaljacu, on je imao taj nivo svjesti, poimao je život, kakva je bila njegova filozofija, kako je on zapravo živio. U ženi uvijek postoji neki momenat kad ona želi da promjeni nešto kod čovjeka koji je pored nje, međutim kad počne da ga mijenja, počinje da ga gubi. Ali. ja sam njega prihvatila baš takvog kakav jeste. To su neke tako glupe i nepotrebne stvari. Sad kad se sjetim iz ove perspektive, to je bilo tako benigno, a ja o tome sad u ovom trenutku razmišljam. – rekla je Luisova supruga u jednom od intervjuu koje je dala nakon čak devet godina od njegove smrti.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno