U januru je službenica vojne policije Odri Čejn Smajli Mun koja ima 19 godina u januru prošle godine upoznala Kevina koji ima 61 godinu i to na sajtu za upoznavanje. Sa vremenom ga je zavoljela, te je odlučila i da se na kraju uda za njega, a to je izazvalo veliki šok u njenoj porodici, ali i kod njenih prijatelja. Kada su njeni roditelji saznali koje su njene namere, prvo su pozvali policiju da oni pokušaju da spreči taj brak, ali su s vremenom ipak popustili pa su na kraju prihvatili Kevina kao svog zeta.

Iako je razlika između njih dvoje 42 godine, devojku je privukla Kevinova biografija, jer je on ratni veteran vojne policije. Nakon što su se nekoliko meseci dopisivali, usledio je prvi susret i bila je to ljubav na prvi pogled. ” Bila sam uzbuđena kada sam ga vidjela. On i dalje priča o danu kada me je sa strašću pogledao. Kevin je napravio prvi korak. Pomazio me je po licu na prvom sastanku i poljubio. Oboje smo se složili da je to bila ljubav na prvi pogled”, ispričala je ona za medije. Kevin iza sebe ima već jedan brak i decu koja imaju 23 i 16 godina a to znači da je jedno njegovo dete 4 godne starije a dok je drugo 3 godine mlađe od njegove sadanšnje supruge.

Njegova deca podržavaju Kevinovu vezu sa Odri, te su zadovoljni jer su njih dvoje sretni. Također, Kevin je stariji i od oba roditelja svoje supruge, pa je iz tog razloga na početku Odri skrivala vezu, a kada je rekla svojim roditeljima da želi da se uda za Kevina oni su to odbili.

Međutim, nakon nekog vremena Kevin je osvojio njihova srca: ” U početku je sve bilo zastrašujuće, ali Kevin ih je ubijedio da ima iskrene namjere, a vremenom je osvojio srca mojih roditelja” dodala je Odri. Njih svoje sus e 1. avgusta ove godine venčali u Nevadi, a sada već planiraju decu i zajedničku budućnost.

Preporučeno