Jako često na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo različite slike koje  nas natjeraju na razmišljanje, a često su one predmet i raznih diskusija koje znaju da postanu izuzetno žestoke na društvenim mrežama, kako svi imaju više hrabrosti da iskažu svoje mišljenje kada se svađaju na internetu, to je nešto što je postalo dio naše svakodnevnice, sviđalo se to nama ili baš i ne.

Kako god, ovih dana je jedna fotografija iz Grčke privukla veliku pažnju cijelog svijeta, pa je tako stigla i do našeg regiona. Naime, neko je zabilježio snimak jedne djevojke koja je iskorištavala lijepo vrijeme da bi uživala u suncu i čitanju, a usput je jela i sjemenke, a ono što je radila sa ljuskama istih je mnoge naljutilo. Bacala ih je na plažu pored sebe, a snimak je bio tu kako bi je iskritikovao zbog toga.

Ipak, iako se većina složila da je zaista ružno kad vidite da neko ovako zagađuje okolinu oko sebe, posebno kada je na ljetovanju i kada ne haje za ljepotu tog mjesta, bilo je i onih koji su smatrali da je zaista ružno što je neko narušio privatnost turistice zbog ovako nebitnog razloga, kako mnogi bacaju i gori otpad na plaže.

Ne može se reći da i jedna i druga strana nisu djelimično u pravu, pa bismo mi rado čuli i vaše mišljenje, ukoliko biste bili zainteresirani da isto podijelite sa nama u komentarima ispod našeg današnjeg članka. Pišite nam i hvala što nas pratite i naše objave!

Preporučeno
Loading..