Jedan od najpoznatijih političara u našem regionu je bez ikakve sumnje Milorad Dodik, ali u svakom slučaju se ovaj sadašnji član Predsjedništva Bosne i Hercegovine ne može pohvaliti time da vrijedi i za jednog od omiljenih ličnosti u našem regionu. Ipak, on se nikad nije obazirao na to šta o njemu misli obični narod, kako je uvijek imao dovoljno podrške od njih da se održi na vladajućim pozicijama, a sada je još dodatno uspio da napreduje.

Sa svojim napredovanjem, uspio je da za sebe i za svoju porodicu obezbijedi i pravo bogatstvo, a nije nikakva tajna da Dodik već sada vrijedi za jednog od najbogatijih političara u regionu, ako ne i šire. Srpski član Predsjedništva je posed ogromne vile koju ima u Beogradu, te osim nekretnine u kojoj živi, a koja se nalazi u Banja Luci, za sebe osigurao još tri vile koje svojom veličinom privlače ogromnu pažnju.

Naime, u nastavku našeg današnjeg članka ćete i vi imati priliku da vidite kako to izgledaju ove vile koje posjeduje predsjedavajući, a koje se inače nalaze u Bakincima. Većinu nisu uspjele da ostave ravnodušnim, pa čisto sumnjamo da će se to dogoditi i vama kada vidite kako to ove vile izgledaju.

Očigledno je da Dodik jako dobro zna da se u nekretnine i isplati ulagati, a ne boji se toga šta će narod misliti o tome odakle je dobio sva ova sredstva za kupovinu istih. Kako god, rado bismo čuli i vaše mišljenje o tome kakvog su imovinskog stanja većina političara u Bosni i Hercegovini.

Preporučeno
Loading..