Kada je riječ o svijetu showbizza, ono na što smo navikli jeste da se svi trud da sebe predstave u što boljem svjetlu, sa što više luksuza i raskoša, pa je tako zaista neobično kada vidimo da ima i pjevača i pjevačica koji se ne trude uklopiti u većinu.

Jedna od poznatijih estradnih pjevačica, Slađa Alegro je tako nedavno oduševila sve svoje fanove, kada je još jednom dokazal da je riječ o nevjerovatnoj ženi, a najbolji dokaz za to jesu godine koje su iza nje, koje je provela na sceni, a da nikad nije pokušavala da privuče pažnju na sebe nekim skandalima ili događajima iz svog privatnog života.

Sigurni smo da upravo ova pjevačica može da važi i za jednu od rijetkih koje nemaju nekih kompleksa, što je, sigurni smo da ćete se i vi složiti, prava rijetkost danas. Upravo zbog toga što se to ne viđa tako često među slavnim ličnostima, svi su se prije nekoliko mjeseci iznenadili zbog fotografije koju je Slađa sva ponosna objavila na svoje društvene mreže.

Naime, ona je pripremala ručak na jednoj od onih starih peći, a bez imalo stida je odlučila da to okači i na svoj nalog na društvenim mrežama, na što su njeni pratitelji imali samo riječi pune hvale i komplimenata, kako su zaista bili oduševljeni time koliko je ova žena ostala prizemljena, bez obzira na sve te silne uspjehe kojih je u njenoj karijeri itekako bilo, a koji očigledno nisu izmijenili njenu skromnost i ono kako je odgojena i vaspitana.

 

Preporučeno
Loading..